Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Maatwerk verpakkingen

Naast de ruime collectie standaard verpakkingen die u in onze webshop vindt, kunt u bij Chocolagiftbox ook terecht voor uw maatwerk verpakkingen. Onze ruime ervaring op het gebied van het ontwikkelen en ontwerpen van deze verpakkingen geeft u de zekerheid dat wij u goed kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Het traject voorafgaand aan de productie van een zo’n verpakking vergt goed overleg. Wij luisteren naar de wensen en ideeën die u over de verpakking heeft. Wat moet deze uitstralen, welke weg legt de verpakking gevuld met uw producten af, voordat deze bij uw klanten terecht komt. Of het nu om de constructie gaat, de materiaal keuze of bedrukkingswijze, wij adviseren u heel graag over de talrijke mogelijkheden die er zijn. Voor u van belang te weten dat u de juiste adviezen en tips krijgt.

Graag vervult Chocolagiftbox de rol van adviseur en partner waaraan u al uw vragen over de maatwerk verpakkingen kunt voorleggen. En hebben wij samen met u de ideale maatwerk verpakking ontwikkeld, verzorgen wij een eerste model zodat u de verpakking kunt zien en voelen. Een belangrijk moment in het proces van de ontwikkeling van de maatwerk verpakking omdat dan, waar nodig nog aanpassingen kunnen worden aangebracht. Zo krijgt u de verpakking die volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Teleurstellingen worden zo vermeden.

Uw producten verpakt in de perfect bijpassende verpakking zorgt voor de optimale presentatie van uw producten en draagt beslist bij aan een goede verkoop.Voor maatwerk verpakkingen gelden minimale productie hoeveelheden. Deze variëren tussen de 1.500 en 2.500 stuks per verpakking. Laat u zich door deze aantallen beslist niet ‘afschrikken’ maar overtuig u van de grote toegevoegde waarde die maatwerk verpakkingen hebben. Een verpakking die voor 100% uw naam, stijl en kwaliteit uitstraalt, waarmee u zich onderscheidend presenteert.

Heeft onze toelichting u nieuwsgierig gemaakt en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Aarzel niet maar neem contact met ons op. Via e-mail, info@chocolagiftbox.nl of belt u liever, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 – 580 92 07. Wij horen heel graag van u!