Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Transparante verpakkingen

Toepassingen

Transparante doosjes- zijn heel geschikt voor het verpakken van chocolade en andere zoetwaren. Zeker wanneer de te verpakken producten veelkleurig zijn, is het gebruik van een transparante verpakking een hele goede keus. Het eindresultaat is dan een waar kleurspektakel en nodigt uit tot aankoop. De vrolijk ogende inhoud van een transparante verpakking verkoopt zich zelf. Transparante doosjes zijn er in vele uitvoeringen, zoals doosjes met deksel, vouwdoosjes of kubusdoosjes.

Uitvoeringen

Onze webshop www.chocolagiftbox.nl bevat diverse transparante verpakkingsdoosjes. Al deze transparante doosjes zijn te bestellen in kleine hoeveelheden, veelal vanaf 50 stuks per soort. Verschillende van onze doorzichtige doosjes zijn aangevuld met extra’s zoals bijvoorbeeld bij de transparante stangverpakkingen. Daarvoor zijn bijpassende kartonnen inlegvellen voor op de bodem + banderol leverbaar. Beide in diverse dessins. Bij de transparante kubussen en doosjes zijn inzetbakjes van karton, evenals podiums en banderollen beschikbaar. Ook deze items zijn allemaal voorzien van een bedrukking zodat er voor vele toepassingen en momenten een geschikt dessin is.

Verpakking op maat

Vindt u in de standaardcollectie transparante verpakkingsdoosjes niet wat u zoekt, kunt u bij ons ook terecht voor uw maatwerkverpakkingen. Op basis van de specificaties die wij van u ontvangen, verzorgen wij heel graag een offerte voor u. Verschillende modellen en uitvoeringen van doorzichtige doosjes kunt u al vanaf 500 stuks bij ons bestellen. En als een project er om vraagt, kunnen wij op korte termijn een productie realiseren. Overweegt u een maatwerk transparante verpakking, dan is het ook mogelijk om deze van een geheel eigen bedrukking te voorzien. Over de opties die er voor het bedrukken zijn, informeren wij u graag. Minimale afname voor transparante doosjes met een eigen bedrukking is 1.500 – 2.000 stuks.

Voor een maatwerkverpakking geldt dat wij vooraf altijd een proefmodel van de verpakking zullen maken. Heel belangrijk is het om de vastgestelde afmetingen daadwerkelijk te controleren door middel van een fysiek model van de transparante verpakking. In de praktijk blijkt meer dan eens, dat vooraf zorgvuldig vastgestelde formaten en of constructies, in de praktijk toch niet zo goed werken als was voorzien. Dan is het bijzonder prettig om deze constatering te doen voordat de transparante doosjes zijn geproduceerd.

Aandacht voor de juiste verpakking

Gedurende het hele traject, vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke uitvoering, begeleiden wij, Chocolagiftbox.nl, u. Wij adviseren u over alle mogelijkheden die er voor uw maatwerkverpakking zijn, van de afmeting, tot de constructie en de wijze waarop de transparante verpakking- kan worden bedrukt. Het zijn vaak de kleine details die het verschil maken tussen een verpakking die voldoet en een verpakking die zich echt van de massa onderscheidt. Om als verkoper / verkoopster van chocolade en andere zoetwaren uw producten tussen de massa te laten opvallen, moet er goede aandacht zijn voor de juiste verpakking.

De perfecte maatwerkverpakking heeft precies die details waardoor deze zich juist wel onderscheid, daardoor opvalt en bijdraagt aan de goede verkoop van het product. Met onze ruim 30 jaar aan ervaring in de wereld van verpakkingen, weten wij welk detail bij een maatwerkverpakking hoort en past. Zo vertalen wij uw wensen naar de perfect bijpassende maatwerkverpakking. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Of heeft u wellicht al een maatwerkverpakking in gedachten? Aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. Leg ons uw ideeën en/of vragen voor en wij informeren u heel graag.

Transparante zakjes

Naast transparante verpakkingsdoosjes zijn er ook doorzichtige zakjes die uitstekend geschikt zijn voor het verpakken van chocolade en andere zoetwaren. Een veel gebruikt type transparant zakje is het blokbodemzakje. Blokbodemzakjes zijn leverbaar in vele formaten. In onze webshop vindt u het formaat 80+50x250 mm. Bij dit formaat blokbodemzakje zijn bijpassende zaksluiters te bestellen. Deze zaksluiters zijn gemaakt van karton en bedrukt met verschillende dessins. Op de bodem van de zakjes komt een podium en zo maakt u van een eenvoudig blokbodemzakje een leuke verpakking voor chocolade of andere zoetwaren.

Ruim assortiment formaten

Past ons formaat blokbodemzakje u niet, laat ons dan weten welke afmetingen u nodig heeft. Vrijwel zeker kunnen wij u het gewenste formaat leveren. Er is een vrij ruim standaardassortiment van deze blokbodem zakjes beschikbaar, bij ons te bestellen vanaf 1.000 stuks. Dit kan niet direct in onze webshop, maar door ons te bellen (+31 71 5809207) of door te mailen naar info@chocolagiftbox.nl. Nadat wij uw telefoontje of mailtje hebben ontvangen, informeren wij u z.s.m. over de beschikbaarheid van het door u gevraagde formaat / formaten blokbodemzak / blokbodemzakken. En wilt u een transparant zakje op een eenvoudige en snelle manier personaliseren, is het gebruik van een zelfklevend naametiket een prima oplossing. Veel bedrijven hebben zo’n naametiket al in gebruik, de toepassing ervan op blokbodemzakjes is snel en eenvoudig te realiseren.

Eigen bedrukking

Natuurlijk kunnen blokbodemzakken ook worden voorzien van een geheel eigen bedrukking. Vanaf 10.000 stuks per formaat is een eigen naamdruk mogelijk. De bedrukking kan worden uitgevoerd in meerdere kleuren. Een prijsopgave hiervoor werken wij graag voor u uit. Om dit voor u te kunnen verzorgen, hoeft u ons alleen het gewenste formaat van de blokbodemzak door te geven. U bepaalt de afmeting van de bodem (de breedte van de bodem + de diepte) en vervolgens de hoogte. Wij kijken voor u na of deze maat exact leverbaar is, dan wel welke afmeting er het dichtst bij komt. Een geheel eigen formaat blokbodemzak laten maken is niet onmogelijk, echter de minimale afnamehoeveelheid kan vrij hoog zijn (50.000 stuks of meer) waardoor dit veelal geen reële optie blijkt te zijn. Wij streven er daarom altijd naar om u binnen de bestaande formaten een voorstel te doen. In de praktijk blijkt dit heel vaak mogelijk. Het standaard assortiment blokbodemzakken heeft veel verschillende formaten. De kans dat er voor uw product een passend formaat bij zit is groot.

Wij hopen u binnenkort in onze webshop als klant te mogen begroeten. Heeft u vragen over onze verpakkingen, of vindt u niet waarnaar u op zoek bent, neemt u dan beslist contact met ons op.

Wij zullen uw vragen met veel plezier beantwoorden en helpen u graag verder bij het vinden van de voor u ideale verpakking.

Chocolagiftbox B.V.
Rooseveltstraat 45 c
2321 BL Leiden
+31 (0) 71 580 9207
info@chocolagiftbox.nl