Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Transparante verpakkingen

Veel chocolade en overige zoetwaren zijn geschikt om te verpakken in een transparante verpakking. Chocolagiftbox heeft in haar assortiment een ruime keuze van deze verpakkingen. Zo zijn er langwerpige stangen, rechthoekige- en vierkante doosjes en zijn al deze transparante verpakkingen in verschillende formaten leverbaar. Het materiaal waarvan de doosjes zijn gemaakt is een mooie heldere transparante kunststof. Een stijlvolle verpakking voor de presentatie van uw producten.

Diverse van deze transparante verpakkingen kunt u naar wens aanvullen met een bodemkarton, banderol, inzetbakje, podium of deksel van karton. Deze aanvullingen maken van de transparante verpakking, gevuld met uw heerlijke producten, een kleurrijk en mooi eindresultaat.

De modellen en formaten transparante verpakkingen uit ons assortiment voldoen veelal aan de behoefte van onze klanten. Vindt u echter toch niet het gewenste formaat of model in onze webshop, laat ons uw wensen weten. Wij doen u graag een voorstel voor een geheel eigen formaat / model transparante verpakking. Het bodemkarton, de banderol, het inzetbakje, podium of de deksel kunnen wij geheel naar uw eigen wensen en ideeën uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo laten bedrukken.

Chocolade figuren worden vaak in transparante verpakkingen verpakt. Daarvoor is veelal een interieur heel wenselijk. Daarmee kan het chocolade figuur in de verpakking worden gefixeerd en wordt de kans op breuk vrijwel ‘nul ‘. Het ontwerpen van zo’n interieur kunnen wij voor u verzorgen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een voorbeeld van het te verpakken chocolade figuur. Op basis van dit voorbeeld bekijken wij eerst of één van onze standaard transparante verpakkingen qua model en afmeting voldoet. Als dat zo is hoeven wij geen nieuw model van deze verpakking voor u te maken en beperken wij ons tot het ontwerpen van het interieur. Dit interieur wordt veelal uitgevoerd in karton en kan geheel naar eigen idee/ wens worden bedrukt. Wij adviseren u heel graag over de mogelijkheden die er zijn om ook uw producten zo optimaal mogelijk te verpakken.

Voor al uw vragen over onze transparante verpakkingen, standaard of maatwerk, u kunt u ons bereiken via e-mail : info@chocolagiftbox.nl of telefonisch op telefoonnummer 071 – 5809207.
Chocolagiftbox B.V.
Rooseveltstraat 45 c
2321 BL Leiden
+31 (0) 71 580 9207
info@chocolagiftbox.nl