Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Bonbon verpakking

Een goede verpakking kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit en fraaie kleurstelling of dessin. Zo heeft de bonbon verpakking van Chocolagiftbox vanzelfsprekend een vetwerende binnenzijde die is uitgevoerd in een zilver- of goudmetallic folie. Een enkele serie is aan de binnenzijde in een kleur bedrukt.

De buitenzijde van de verpakking is altijd afgewerkt met een glanzende of matte laminaat. Bovendien zijn diverse series aan de buitenzijde voorzien van een präging. Deze präging geeft de verpakking meer uitstraling en onderscheidt zich daarmee van veel standaard bonbon verpakkingen. Naast de standaard bonbon verpakking vindt u in de webshop van Chocolagiftbox natuurlijk ook de seizoen gerichte bonbon verpakking. Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Geboorte, Sinterklaas en Kerst, voor al deze gelegenheden heeft Chocolagift box een bijpassende bonbon verpakking.

De dessins en kleuren waarin onze verpakkingen zijn uitgevoerd worden altijd op elkaar afgestemd. Zodoende kunt u een geheel eigen collectie samenstellen van verschillende verpakkingen die goed bij elkaar passen. De bestelhoeveelheden per verpakking zijn klein zodat u meerdere keren per jaar uw verpakkingen kunt aanpassen aan de tijd van het jaar en het thema wat daarbij hoort. Zo kunt u uw klanten uw chocolade en overige zoetwaren altijd heel aantrekkelijk aanbieden.

Vindt u in de standaard collectie van Chocolagiftbox geen passende verpakking, dan kunt u natuurlijk ook voor een maatwerk verpakking bij ons terecht. Chocolagiftbox bestaat uit een team van vakmensen die uw maatwerk wensen uitstekend weten te vertalen in een geheel eigen bonbon verpakking. Samen met u kunnen wij precies die verpakking ontwikkelen die volledig aan uw wensen, ideeën en verwachtingen voldoet. Heeft u wensen in deze richting of zou u graag antwoord krijgen op uw vragen hieromtrent; vanuit de webshop kunt u via de klantenservice contact met ons opnemen.

Geeft u de voorkeur aan telefonisch contact: wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 - 580 92 07. Stel ons uw vragen! Wij beantwoorden deze heel graag en doen dat snel & vakkundig.