Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Chocolade verpakking

Verpak uw chocolade in een mooie en goed bijpassende chocolade verpakking en uw klanten krijgen dé beleving die u ze wilt geven. Intens en volop genieten van de chocolade. Het buitenste jasje, de chocolade verpakking, zorgt er voor dat uw klanten het verwen gevoel volop beleven. De stijlvolle chocolade verpakking is absoluut een onderdeel van dit genieten.

In de webshop van Chocolagiftbox vindt u een mooi assortiment chocolade verpakkingen. Alle onze verpakkingen zijn van een prima kwaliteit en bieden wij u tegen scherpe prijzen aan. Dat is waar de collectie chocolade verpakking van Chocolagiftbox voor staat. Bestellen is mogelijk vanaf kleine hoeveelheden. Zo kunt u regelmatig gebruik maken van een nieuwe chocolade verpakking en inspelen op de specifieke momenten van het jaar. Of dit nu de feestdagen betreft zoals Pasen of Kerst, of het voor- en najaar, voor een bijpassende verpakking kunt u altijd bij Chocolagiftbox terecht.

Ballotins, bonbondoosjes met en zonder venster, tasjes, zaksluiters met bijpassend podium, het ruime assortiment geeft u volop keuze om een mooie collectie samen te stellen. Zoekt u een verpakking geheel uit karton of geeft u de voorkeur aan een transparante verpakking, in de webshop van Chocolagiftbox vindt u een ruime keuze aan verpakkingen uitgevoerde in deze beide kwaliteiten. Ook zijn de verpakkingen in diverse inhoudsmaten leverbaar. Vanaf 2 bonbons tot en met de kilo ballotin, u vindt bij ons alle gangbare formaten.

Uw bestellingen worden binnen 5 werkdagen uitgeleverd. En heeft u een spoed order, laat ons weten wanneer u de verpakkingen nodig heeft en wij doen onze uiterste best de gevraagde levertijd te realiseren. De vragen die u mogelijk over onze verpakkingen, werkwijze en service heeft, worden in de webshop zoveel mogelijk beantwoord.

Mist u echter informatie of heeft u specifieke vragen laat ons dit via de klantservice weten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 – 580 92 07. Op uw vragen wordt door ons team snel en correct gereageerd.