Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Chocolade verpakking

Voor het verpakken van chocolade zijn vele opties. De keuze van precies de juiste chocoladedoosjes, is een keuze die, vinden wij, zorgvuldig moet worden gemaakt. Welke uitstraling wil de chocolatier zijn of haar chocolade meegeven, moet de chocolade extra worden beschermd tijdens het transport, moet de chocolade verpakking weinig opslagruimte in beslag nemen enz.. Dit lijken voor de hand liggende argumenten om te laten meewegen bij het maken van de keuze voor de juiste chocoladedoos. Wij, Chocolagiftbox, ervaren dat de chocolatier het prettig vindt als wij extra veel aandacht hebben voor deze aspecten bij het maken van de keuzes voor de juiste chocoladeverpakkingen. Want alleen dan draagt de verpakking bij aan de succesvolle verkoop van de chocoladeproducten.

Spoedbestelling

Nu is het natuurlijk zo dat de keuze van een chocoladedoosje in sommige gevallen snel moet worden gemaakt. Simpelweg omdat de chocolatier een bestelling ontvangt die snel moet worden uitgeleverd. In dat geval is een bestelling direct in onze webshop de snelste weg. En bel ons voor de zekerheid, dan kunnen we uw bestelling direct voor u in gang zetten. Wij kijken dan met u mee en kunnen u direct informeren of de bestelde chocoladeverpakkingen op voorraad zijn. Voorraden in een webshop zijn en blijven nu eenmaal momentopnamen. De verwerking van orders neemt tijd in beslag. De werkelijke voorraad kan daarom intussen gewijzigd zijn. Vanachter onze computer kunnen wij u altijd 100% actuele informatievoorraad informatie verstrekken van alle chocoladeverpakkingen in onze webshop. En heeft uw bestelling enorme haast, proberen wij in goed overleg aan uw wensen tegemoet te komen. Tot zover de service die wij u, de chocolatier, bieden in het begeleiden van uw bestelling van chocolade doosjes uit onze standaard collectie en welke leverbaar zijn op een hele korte termijn.

Verpakking op maat

Anders wordt het wanneer u een maatwerkadvies wilt of nodig heeft voor uw chocolade verpakkingen. Dan nodigen wij u heel graag uit om contact met ons van de Beer Verpakkingen op te nemen. Dit kan telefonisch of via e-mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071 – 580 9207, ons e-mail adres is info@chocolagiftbox.nl. En ook al zijn uw wensen voor een geheel eigen chocolade verpakking nog verre van concreet en uitgewerkt, juist op dat moment gaan wij heel graag met u in gesprek, luisteren wij goed naar uw wensen en de specificaties waaraan uw eigen chocoladedoosjes moeten voldoen.

Dit gesprek voeren wij bij voorkeur op ons kantoor in Leiden. Daar beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie modellen van alle denkbare chocoladeverpakkingen en laten wij u voorbeelden zien van de diverse materialen en druktechnieken waarin een chocoladedoos kan worden uitgevoerd. Zo werken wij samen met u aan de realisatie van uw ideale chocoladedoosjes.

Met onze ruim 30 jaar ervaring in de wereld van de chocolade verpakkingen mag en kunt er zonder twijfel van op aan dat u van ons de juiste en goede adviezen krijgt. De kennis over chocoladeverpakkingen die wij in deze jaren hebben opgebouwd, maakt ons voor u een partner en niet alleen een leverancier. Een partner waaraan u al uw vragen over chocolade verpakkingen kunt voorleggen, die wij met veel plezier en enthousiasme beantwoorden. En stel, u stelt u ons een vraag waarop wij u het antwoord schuldig moeten blijven, dan hoort u dat ook van ons. Eerlijke en open communicatie is wat ons betreft de basis van een goede en langdurige samenwerking.

Zo begeleiden wij u met onze expertise naar de optimale keuze van uw chocolade doosjes. Gedurende dit hele traject zorgen wij voor de vervolgstappen, zoals het maken van een handmodel van de chocolade verpakking. Een belangrijk moment binnen het ontwikkelingstraject. Hoe zorgvuldig de afmetingen van het chocoladedoosje ook zijn vastgesteld. De controle op basis van een handmodel geeft de zekerheid dat deze ook echt perfect zijn voor het verpakken van uw chocolade.

Eigen ontwerpafdeling

Ook bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ontwerpafdeling. Als u ons uw wensen ten aanzien van de bedrukking aangeeft, vertalen wij dat voor u naar een digitaal ontwerp. En heeft u nog geen specifiek idee over een bedrukking, dan gaan wij ook graag met dit onderdeel van het maatwerktraject voor u aan de slag. Er zal overleg met u worden gevoerd over uw ideeën over wat wij in de wandelgangen ‘het mooi en lelijk’ noemen. Iets wat voor iedereen een heel persoonlijk item is en waar niet over valt te twisten. ‘Smaak’ is iets wat expliciet bij iemand hoort en wat moet worden vertaald naar een bijpassend ontwerp. Of het nu gaat om de juiste kleurstellingen, typografie of afbeeldingen. U als chocolatier moet zich volledig herkennen in de uitvoering van uw chocolade doosjes. Onze werkwijze is erop gericht, dat door het hebben van goed en helder onderling overleg, u de chocoladedozen krijgt die u verwacht.

Het ontwerpproces

Het proces van een maatwerkverpakking vraagt tijd. Iets wat nog wel eens een vorm van teleurstelling bij onze klanten teweeg brengt, te moeten wachten. Heel begrijpelijk, immers als je als chocolatier de stap hebt gezet om eigen chocolade verpakkingen te laten maken, dan wil je die ook zo snel mogelijk in gebruik nemen. Natuurlijk doorlopen wij het voorbereidingsproces zonder tijd te verliezen, alleen mag dit nooit ten koste gaan van de zorgvuldigheid van ons werken.

Het laten maken van modellen, het testen en waar nodig doorvoeren van aanpassingen, al deze stappen moeten worden doorlopen. Alleen dan zal het eindresultaat aan de verwachtingen voldoen en heeft u een chocolade verpakking die zal bijdragen aan de succesvolle verkoop van uw chocolade. En is een tussenoplossing nodig in de vorm van een verpakking die wel snel kan worden geleverd dan doen wij u voorstellen die hierin voorzien. Kortom, wij kijken uit naar een samenwerking met u. Bent u benieuwd wat wij van Chocolagiftbox.nl voor u kunnen betekenen? Aarzelt u dan niet maar neem contact met ons op en leg ons uw verpakkingsvragen of wensen voor. Onze contactgegevens zijn: telefoonnummer 071 - 580 9207 | e-mail info@chocolagiftbox.nl

En is de levering van een van onze standaard chocoladeverpakkingen voor u voldoende? Dan zien wij uw bestelling in onze webshop heel graag tegemoet!