Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Bonbonverpakkingen

Bonbonverpakkingen in diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en dessins. In de webshop van Chocolagiftbox vindt u een ruime keuze. Alle bonbonverpakkingen zijn uitgevoerd in een uitstekende karton kwaliteit. Aan de buitenzijde zijn de bonbonverpakkingen afgewerkt met een laminaat. Deze is glanzend of mat. Met deze afwerking krijgen de bonbonverpakkingen de luxe uitstraling die samen met uw product de ideale combinatie vormt.

De deksels zijn uitgevoerd met of zonder een transparant venster. De interieurs van de bonbonverpakkingen zijn uitgevoerd in karton of kunststof. De doosjes worden u opgezet geleverd en zijn direct bruikbaar. Het spreekt voor zich dat alle materialen die worden gebruikt voor de productie van onze bonbonverpakkingen, volledig voldoen aan de eisen die er aan verpakkingen worden gesteld waarbij sprake is van direct contact met voeding.

De verpakkingen zijn bruikbaar door het hele jaar heen. De kleuren en dessins sluiten aan bij de verschillende perioden van het jaar. Of dit nu de Kerst is of het voorjaar, er is in onze collectie een verpakking die past bij elke gelegenheid. Als u uw bonbons in stijl wilt verpakken en geen grote hoeveelheden wilt aankopen vindt u bij Chocolagiftbox een collectie waaruit u vast en zeker een keuze kunt maken. Verleidt uw klanten met een fraaie presentatie van uw bonbons door deze te verpakken in een hele mooie verpakking. U als vakvrouw, vakman weet als geen ander hoe belangrijk de presentatie van uw producten is als het gaat om de verkoop ervan.

Misschien heeft u na het bekijken van onze collectie wel idee├źn over een bonbon verpakking voorzien van uw eigen bedrukking. Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Onze jaren lange ervaring op het gebied van verpakkingen voor bonbons maakt dat wij u uitstekend kunnen adviseren. Ons team staat klaar om te luisteren naar alle vragen en wensen die u heeft over eigen bonbon verpakking. Aarzelt u dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij horen heel graag van u en staan klaar om voor u aan de slag te gaan!