Chocolagiftbox.nl

Chocolagiftbox B.V.

Rooseveltstraat 45 c

2321 BL Leiden

+31 (0) 71 580 9207

Collections

Transparante bonbon verpakking


U wilt transparante verpakkingen van een mooie glasheldere kwaliteit, voor het verpakken van uw producten? Dan hebben wij, Chocolagiftbox, een uitgebreide collectie voor u. Kubussen, langwerpige doosjes, platte bonbondozen, u vindt bij ons een ruim assortiment transparante verpakkingen van een uitstekende kwaliteit.

De transparante kubussen worden u plano geleverd, de langwerpige doosjes en platte doosjes opgezet. Om de transparante verpakkingen samen met uw chocolade of andere zoetwaren nog meer uitstraling te geven, heeft u de keuze uit fraai bedrukte podia, inlegkartons en banderollen.

Al het drukwerk is afgewerkt met een matte of glanzende laminaat en bij sommige items is een all-over präging aangebracht. De bedrukkingen van de podia, inlegkartons en deksels sluiten prima aan bij de verschillende perioden en seizoenen van het jaar. Zo kunt u door het jaar heen uw klanten steeds het perfect verpakte product aanbieden. Wij weten allemaal hoe belangrijk een mooie verpakking is voor een succesvolle verkoop.

In onze webshop vindt u de complete collectie van onze transparante verpakkingen. Bij alle verpakkingen worden de exacte afmetingen vermeld. Zodoende kunt u precies bepalen welke verpakking het beste bij uw producten past.

Naast deze standaard collectie transparante verpakkingen is het natuurlijk mogelijk om een geheel eigen formaat verpakking te laten maken. De afmetingen, constructie en bedrukking wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd en zo wordt voor uw product de perfect passende verpakking gemaakt.

Heeft u hierover een idee of wilt u weten welke mogelijkheden er voor het verpakken van uw product zijn, laat ons uw wensen en/of vragen weten. Wij werken graag, geheel vrijblijvend, een voorstel voor u uit.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen voor chocolade en andere zoetwaren zijn wij voor u dé partner waarmee u uw maatwerk project prima kunt uitvoeren. Wij zetten ons graag en met veel enthousiasme voor uw project in. Aarzelt u dan ook beslist niet als u meer wilt weten over de mogelijkheden die er voor u zijn om uw eigen verpakking te laten maken en neem contact met ons op. Wij zien uw berichten heel graag tegemoet